Hundfotografering

August 21, 2017  •  6 Comments

Vi är många som har hundar, och som helt naturligt ser dom som familjemedlemmar, lika viktiga som andra i familjen. Vi vill därför gärna fånga våra älsklingar på bild, när dom springer, rullar i gyttja, badar i havet/sjön, sover, m.m.
Inte sällan är mattes och/eller husses mobiltelefoner fulla av fina och roliga bilder på pälsklingen, men vad händer mer med de bilderna? Ingenting, är det vanligaste svaret jag får när jag ställer frågan till hundägare.
Visst är det väl synd och tråkigt, att den älskade hunden inte får en framträdande plats på någon av hemmets väggar, på en inramad bild av hög kvalitet.

Jag brukar uppmana hundägare att få sin hund fotograferad av någon duktig fotograf, helst med kunskap om, och känsla för just hundar. Det gör jag därför även här och nu. Längre ner, mellan och efter bilderna, hittas information om hur fotografering går till.

Platsen för fotograferingen är inte lika viktig som ljuset, då bakgrunden inte kommer att synas med skärpa i bilderna, och kan därför göras i såväl naturmiljö som i stadsmiljö. Med fördel sker den på en plats hunden är bekant med sedan tidigare.
Är hunden mycket livlig och energisk rekommenderas promenad, och/eller någon form av träningsstund, före fotograferingen.
Kan hunden vara lös är det bra, om inte fungerar det naturligtvis ändå, men välj då gärna halsband och koppel som inte används till vardags.

Kan då alla hundar fotograferas? Ja, naturligtvis! Är du orolig över att det inte ska fungera med just din hund tar vi ett samtal, eller kanske ett möte, innan fotograferingen, och rätar ut orostecknen. 

Har du två hundar, och vill ha med båda, går det naturligtvis bra. Likaså om matte och/eller husse också vill fotograferas tillsammans med sin hund.

Grundpriset gäller för fotografering på plats inom Höganäs kommun.  För fotografering på plats inom kommunerna Helsingborg, Ängelholm, och Åstorp, tillkommer 150:-.
Om fotografering önskas på annan plats är det självklart möjligt, likaså för fotografering hos någon hundklubb, där det även finns möjlighet till fotografering inomhus med studioljus. Hör gärna av er med förslag, och för uppgift om pris.

Så kommer äntligen svaret på din undran, hur mycket det kostar . . .

* Fotografering (1-2 st hundar, samt eventuell matte och/eller husse), inklusive 3 st utvalda bilder, i digitalt format, hög upplösning + samma bilder för web  /  750:-
* Fotografering (1-2 st hundar, samt eventuell matte och/eller husse), inklusive 5 st utvalda bilder, i digitalt format, hög upplösning + samma bilder för web  /  1000:-
* Extra bilder  /  175:-/st

Kanske har du redan från början önskan om att få någon bild i svart/vitt, eller kanske är det någon bild som jag vid redigeringen ser skulle göra sig bäst utan andra färger än svart och vit.

Tveka inte att höra av dig om det är något du undrar, eller funderar över, så kommer vi tillsammans fram till en bra lösning för fotografering av din(a) hund(ar). Alla kontaktuppgifter hittar du uppe till höger, under fliken Contact. Välkommen!


Comments

assignment assistance(non-registered)
Thanks to know about this firstchoicerecovery blog really very helpful and useful for all with this site. Mainly this blog has been sharing about visit US collection better service and breakdown,thanks.
buy law essay online(non-registered)
A special offer quote website may refers the conditional objective and great measures for the hopefully for all plans. This fencinginrotherham blog always giving us about fensing with better offers always.
buy management assignment online(non-registered)
We all have windows in our homes and we want to clean windows perfectly. We can use some techniques to clean windows. We can get some tips from internet and can get easy methods to clean windows. We can use simple methods and can get clean windows.
do my paper for me(non-registered)
I am so happy to peruse this. This is the sort of manual that should be given and not the deception that is at alternate sites. Welcome your sharing this best doc Keep doing it.
Blade Runner Ryan Gosling Coat(non-registered)
We can find catering pages on social media and can get information about latest events. We can get ideas from these pages about catering menu and can make our events special and memorable. We can get tips about the food products in our events.
No comments posted.
Loading...

Archive
January February March April (1) May June July August (2) September October November December
January February March April May June July August September October November December