Sovande och ny start

August 10, 2017  •  2 Comments

Ända sedan april  har det varit stilla i bloggen, trots att mycket har hänt, och väldigt många bilder tagits. Anledningen beror på att jag en gång valde att ha bloggens bilder hos annan bildlagringstjänst än den tjänst som tillhandahåller hemsidan. Det innebar att bloggens bilder visades med hjälp av extern länk, något som länge fungerade helt utan problem. Det gör det inte längre.

Plötsligt blev det problem hos denna bildlagringstjänst. Bilder försvann ibland helt, och flera gånger hände det att bildlänkar både ändrades och försvann, vilket gjorde att mina blogginlägg blev tråkigt bildlösa.

För att säkerställa att detta inte ska inträffa igen har jag nu valt att lägga bloggbilderna på samma ställe som mina övriga visningsbilder, det vill säga där min hemsida finns. Nackdelen är, tycker jag, att även bloggbilderna måste ligga i publikt galleri för att bildlänk ska fungera. Det är dock en liten sak, som jag redan nu förlikar mig med.

Det riktigt tråkiga med det som har hänt är att jag tvingats radera alla tidigare blogginlägg, för inlägg utan bilder känns både tråkiga, och meningslösa. Måhända främst för mig själv, för jag har haft mycket glädje av tidigare inlägg, då de fungerat som minnen och tillbakablick.

Nu är det dock som det är, och med blicken framåt kommer bloggen att fyllas på med nya inlägg, innehållande både bilder och text.

Kazzandra sover förstås nog vidare ännu en stund . . .

Sleeping beautyKazzandra (Papillon)


Comments

write my college paper for me(non-registered)
Really, i appreciate the effort you made to share the post. The topic here i found was really effective to the topic which i was researching for a long time.
pay for dissertation writing(non-registered)
We can find catering pages on social media and can get information about latest events. We can get ideas from these pages about catering menu and can make our events special and memorable. We can get tips about the food products in our events.
No comments posted.
Loading...

Archive
January February March April (1) May June July August (2) September October November December
January February March April May June July August September October November December